Felhő alapú workflow rendszer

Kezelje rendszerben és automatizálja folyamatait - spóroljon időt és pénzt cégének!

Túl sok Excel tábla?

Az adatok Excelben tárolása és az üzleti működés Excel alapú kezelése kaotikus, kevéssé hatékony üzletmenet kialakulásához vezet. Ugyanakkor az emberi hibák, elfelejtett határidők és követhetetlen kivitelezési folyamatok is csökkentik a működés eredményességét. Emelje magasabb szintre cége működését xFLOWer workflow rendszerrel és felejtse el a táblázatokkal járó mizériát! Kattintson és tudjon meg többet!

 

Túl sok e-mail?

Még mindig e-mailekben delegál és így kap meg jelentéseket, szabadság és egyéb igényeket? Bár rendelkezik IT rendszerekkel, de e-mailben osztanak meg dokumentumokat és intézik azok jóváhagyását? Állítsa meg a bejövő üzenetek áradatát egy olyan workflow rendszer használatával, amiben kezelheti a feladatkiosztásokat, igényeket, dokumentumokat szerkszthet, verziózhat és hagyhat jóvá, valamint minden ügyét követheti! Az xFLOWer - rel akár automatizálhat is feladatokat, döntéseket, sőt, még a feladatok kiosztását is! Kattintson és tudjon meg többet!

 

Káosz a cégben?

Működési folyamatai jól szerezettek? Mindig mindenki tudja mit és hogyan kell tennie, mi a feladata? Van olyan rendszere, ami mindezt nyomonköveti? Ha nem, akkor önnek xFLOWer workflow rendszerre van szüksége! Szüntesse meg a káoszt és érjen el jövedelmeződd működést üzleti folyamatai racionalizálásával! Kattintson és tudjon meg többet!

 


Workflow management 1

Szüntesse meg a haszontalan Excel táblákat!

Az Excel kiváló eszköz komplex számítások elvégzésére, adatösszesítésre vagy akár adatvizualizációra is. Ha azonban feladatok követésére, projektek megvalósulásának követésére, szabadság és egyéb igények rögzítésére is használják, akkor gyorsan eléri határait és inkább nagyobb káoszt okoz, minthogy rendszerezettebbé tenné a működést. Egy workflow rendszer ezzel szemben sokkal megfelelőbb ilyen célokra - támogatja az üzleti folyamatok modellezését, felügyeli a működést, feladatokat oszt, határidőket kér számon. Sőt, sok ismétlődő, manuális feladat automatizálható is vele. Egy ilyen rendszer nem csupán a működést teszi jobbá és költséghatékonyabbá, hanem folyamatai egyszerűsítésére, racionalizálására is nagyszerű eszköz. Miért? Mivel egy workflow bevezetés esetén először a folyamatok áttekintése, újragondolása és a rendszerbe történő rögzítése az első lépés, így lehetővé válik, hogy az eddig esetleg rejtve maradt hibák, gyengébb pontok is felszínre kerüljenek és megoldásuk biztosított legyen. Így már akár ebben a fázisban észrevehetjük, ha a működési modell valamely hiányossága miatt pénzt veszítünk, ami szükségtelen veszteség. Természetesen ha már feltárásra került egy hiba vagy hiányosság, akkor annak megoldása a következő feladat - a workflow rendszer bevezetése így kínál megoldást ezekre a problémákra. xFLOWer - ben minden típusú folyamatot lehet modellezni, iparágtól, szakterülettől függetlenül és ezekből akár összetett jelentések is készíthetők. Így azonnali visszajelzést kaphatunk az egész cég aktuális állapotáról, a feladatok megvalósulásáról, projektek, kivitelezés vagy bármi más helyzetéről. Sok feladat automatizálható is - különösen az adminisztráció és dokumentumkezelés terén - és minden adat tárolásra kerül egy egységes, nagyvállalati biztonságot nyújtó adatbázisban. Minderről személyesen is meggyőződhet egy költség és kötelezettségmentes bemutató keretein belül, amelyet ide kattintva igényelhet!

 
Workflow management 2

Rengeteg e-mail, problémás működés? Megoldva!

A vállalati és cégvezetők többsége e-mailekben oszt ki feladatokat, majd ugyanígy, e-mailben igyekszik követni azok megvalósulását. Amellett, hogy a mai napig ez a feladatkiosztás egyik legelterjedtebb módja, már sokkal kézenfekvőbb eszközök is rendelkezésre állnak a feladatok kiosztására és azok utókövetésére. Ezekkel az eszközökkel az e-mailes feladatkiosztás hátrányai maradéktalanul kiküszöbölhetőek: visszajelzések kezelése, határidők figyelése, teljesülés követése, emlékeztetők, stb. Hasonló problémák merülnek fel egy dokumentum közös szerkesztése esetében is: honnan tudjuk, melyi kaz utolsó verzió? Mi történik, ha egy kolléga már szerkesztette a dokumentumot, de mi még nem kaptuk meg az utolsó verziót? Hogy kerül jóváhagyásra egy dokumentum? És így tovább. Az xFLOWer workflow megoldást kínál mindezen problémákra is: a feladatok kiosztása, a dokumentumok szerkesztése és verziózása, a folyamatok követése csupán néhány olyan funkciója, amivel a napi munka hatékonysága sokszorosára növelhető. A rendszerben nem csupán az egyes feladatok, hanem teljes üzleti folyamatok kezelésére van lehetőség, azaz összeállíthatóak olyan, sok egymást követő feladatból álló tevékenységláncok, amelyek a vállalati célok eléréséhez szükségesek. A folyamatokhoz dokumentumok is kapcsolódnak, melyek mindig a megfelelő időben állnak a munkatársak rendelkezésére úgy, hogy verziózásuk is egy rendszeren belül megoldott. Minden feladat és dokumentum visszakövethető: mindig látszik ki, mikor, mit csinált, mulasztott-e el határidőt vagy éppen mindig határidő előtt elkészült mindennel. A további funkciók lehetővé teszi ka szerkesztett dokumentumok - és minden egyéb: számlák, szállítólevelek, megrendelések, ajánlatok, szerződések, stb. - vezetői jóváhagyását, véleményezését és egységes elektronikus tárolását is. A biztonság természetes: nagyvállalati igényeknek is megfelelő Oracle adatbázis képzi a rendszer alapjait, a hozzáférések titkosítottak. Így biztos lehet benne, hogy cége adatai jó helyen vannak. Mélyebben is érdekli a rendszer? Minderről személyesen is meggyőződhet egy költség és kötelezettségmentes bemutató keretein belül, amelyet ide kattintva igényelhet!

 
Workflow management 3

Vajon mi lehet cége legnagyobb ellensége?

Megközelítésünkben minden cég legnagyobb ellensége a káosz, amely átláthatatlanná teszi a működést, zavart okoz a dokumentumok között, ennek eredményeképpen a munkatársak sem tudnak hatékonyan, gyorsan, magas minőségben dolgozni. Mindezek eredménye pedig az idő és erőforrás igényes működés, ami komoly piaci hátrányt jelenthet. Hiszen amennyiben versenytársai gyorsabban, olcsóbban és magasabb minőségben képesek kiszolgálni vevőiket, úgy ügyfelei elpártolhatnak cégétől. Emiatt hosszútávon komolyan sérülhet vállalkozása bevétel és profittermelő képessége, végsősoron akár csődbe is mehet. Iktassa ki ezeket a hátráltató tényezőket és érjen el gyorsabb, precízebb, termelékenyebb működést. Hogy hogyan? Előszöris az üzleti folyamatok modellezésével átláthatóvá válik a működés (a folyamatmodellezésben természetesen segítünk!) majd a folyamatok rendszerbe foglalásával minden napi tevékenység követhetővé és átláthatóvá válik. Az xFLOWer workflow rendszer mindenezn előnyöket kínálja cégének, sőt, sok manuális feladat automatizálása is megoldható használatával! Nincs több elkeveredett dokumentum, elfelejtett feladat vagy határidő, lassú, nehézkes működés! Így a rendszer bevezetésével nem csupán átlátja a napi működést, hanem időt és pénzt is spórol, miközben gyorsítja cége működését. Az eredmény? Gyorsabb teljesítés, jobb ügyfélszolgálat és kommunikáció - elégedettebb ügyfelek. Mindez kevesebb költség mellett. Minderről személyesen is meggyőződhet egy költség és kötelezettségmentes bemutató keretein belül, amelyet ide kattintva igényelhet!

 
Workflow fill the gap

Töltse ki az űrt meglévő rendszerei között!

Ma már elképzelhetetlen, hogy IT rendszerek nélkül működjön bármely vállalkozás. Talán vásárolt már CRM rendszer, számlázót, vagy egy egész ERP rendszert, esetleg valami mást is. Az xFLOWer bevezetése nem igényli meglévő rendszerei cseréjét, hanem illeszkedik a meglévő rendszerekhez. Az xFLOWer képes middleware típusú működésre is, azaz összeköt egymástól függetlenül működő rendszereket az üzleti folyamatok végigvitelére. Így bármely meglévő rendszerében lévő adat elérhető a folyamat közben szükség szerint ,a változások pedig nem csupán tárolódnak, hanem vissza is kerülhetnek az eredeti adatbázisba. Akár olyan rendszerek közt végigfutó üzleti folyamatok létrehozása is lehetséges, amelyekben nincs emberi résztvevő, azaz teljesen automatizált működést kínálnak. Így csökkenthető a ráfordított idő és energia, ami jelentős erőforrásokat takarít meg szervezete számára. Minderről személyesen is meggyőződhet egy költség és kötelezettségmentes bemutató keretein belül, amelyet ide kattintva igényelhet!

 

WORKFLOW KERETRENDSZER

xFLOWer Cloud  egy olyan keretrendszert biztosít, mely azonnal tartalmazza a működéshez legfontosabb üzleti folyamatokat és törzsadatokat, de ezek gyorsan testre szabhatók akár a bevezetés szakaszában, akár később bármikor módosíthatóak, bővíthetők!

Az xFLOWer Cloud egy felhő alapú szolgáltatás, de tulajdonképpen „csak” egy alapkeretet biztosít ahhoz, hogy olyan vállalati környezetet hozzon létre magának, amelyben nem kell minden negyedévben egy új szoftveres megoldás kiválasztásán törnie a fejét. Nézze meg az xFLOWer Cloud kínálatát. Az xFLOWer Cloud bevezetésével ezekhez a modulokhoz Ön is bármikor hozzáférhet: ha most van szüksége rá akkor most, ha csak később akkor ezek az xFLOWer Cloud kereteibe pillanatok alatt beemelhetőek utólag is.

Az xFLOWer Cloud a kisebb magyar vállalatoktól kezdve a nemzetközi nagyvállalatokig komoly referenciákkal rendelkezik.

MUNKAFOLYAMATOK

xFLOWer Cloud-ban mindent folyamatok vezérelnek, ezekhez dokumentumok kapcsolódhatnak. A folyamatok lépésről lépésre vezetik végig a munkatársakat az ügyintézési tevékenységeken, így véletlenül sem maradhat el semmilyen munkaerő kezeléshez kapcsolódó ügyintézési tevékenység.
A munkafolyamatok nem érnek véget a munkaórák rögzítésénél. xFLOWer munkaerő kezelés modulja a munkaórák és szabadságolások folyamatán túl az igénylések, jóváhagyások és helyettesítések teljes operatív életciklusát kezelik. Mindezeken túlmenően a keretrendszerbe könnyedén beemelhető bármilyen munkafolyamat vezérlése. 
Ön dönti el, hogy milyen folyamatokat fog használni: alapértelmezésben a modul tartalmazza a szabadságkezelés, hiányzás, igénylés és jóváhagyások folyamatait, természetesen az Ön igényeinek megfelelően paraméterezve. Amennyiben másmilyen folyamatokat kíván bevezetni, úgy természetesen erre is van lehetőség.